Wijbrandi Watersport
Ieder type boot naar elke Europese haven.

Van de oude eigenaar naar de nieuwe eigenaar, naar de monteur of schilder, naar de vakantie bestemming, botenshows of de winterstalling.

Bovenstaand een aantal scenarios waarbij uw boot getransporteerd dient te worden.

Wij begrijpen dat u veel waarde hecht aan uw kostbare bezit, zorgvuldigheid en kwaliteit van het transport staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Met een goede voorbereiding en goed materiaal streven wij naar een betaalbare vakkundige oplossing voor het transport van uw trotse bezit, voor bedrijf danwel particulier.

Imiddels hebben wij een breed netwerk opgebouwd met diverse havens binnen Europa, wij weten de weg naar het juiste vaarwater, stalling of losmogelijkheden.

Tot 9m en 3000KG.Wij transporteren ieder type boot: zeiljacht, speedcruiser, speedboot, sloep of kruiser tot 9m en 3000KG. Als uw boot binnen deze specificaties valt, waarom zou u dan een dure vrachtwagen bestellen als het ook zeer concurerend kan middels zware terreinwagens met boottrailers? Een bijkomend voordeel is dat wij overal kunnen komen, kunnen lossen middels een trailerhelling en vaak de uitvoering veel sneller kan!

Heldere afspraken, alles is bespreekbaar, modern materiaal, zeer concurerend zonder de kwaliteit uit het oog te verzliezen en ervaren chauffeurs met ccv-b diploma!

klik hier voor een vrijblijvende offerte